Navigatie Apparatuur

Filter op:

Navigatie Apparatuur

Van A naar B, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal als je niet bekend met de omgeving. Nog niet zo heel lang geleden (iets na 2000) kwam de eerste routenavigatiesysteem op de markt. Waar we in eerste instantie op basis van routekaarten de weg probeerde te vinden, was het met de komst van een innovatief apparaat een stuk makkelijker. 

Door de jaren heen zijn de navigatie apparaten verder ontwikkeld waardoor we nu heel nauwkeurig posities en routes kunnen bepalen. Zo zijn de navigatie apparaten slim voor geprogrammeerd, zo voorzien de apparaten je van alternatieven

Wandelnavigatie

Ben je iemand die houdt van wandelen dan is een wandelnavigatie een must-have. Met een wandelnavigatie zorg je ervoor dat je niet de weg kwijt raakt, met behulp van je GPS antenne wordt de route voor je uitgestippeld. Of als je liever zelf de route wil bepalen dan kan een wandelnavigatie handig zijn om te bepalen waar je je bevindt.

Fietsnavigatie

Ook voor fietsers is een fietsnavigatie een must-havem, want met een GPS-fietscomputer kun je offline je route bepalen. Je kunt natuurlijk ook je smartphone gebruiken, maar heb jij altijd bereik in de bergen? Is je smartphone waterbestendig? Hoe nauwkeurig is je GPS antenne van je Smartphone? Met een fietsnavigatie kun je er dus vanuit gaan dat je op je bestemming komt, daarnaast is de levensduur van je batterij ook nog eens beter dan die van je smartphone.