Activity Tracker

Filter op:

Activity Tracker

De beste Activity Trackers

Een activity tracker is een apparaat die fitness/sport gerelateerde statistieken voor je bijhoud zoals de afstand, je calorieverbruik, je hartslag en de kwaliteit van je slaap. Je activity tracker is ideaal om je dagelijkse activiteiten mee vast te leggen. 

Activity trackers komen in verschillende vormen en maten, ook hebben ze verschillende functies. Ook kun je de activiteiten meter  koppelen aan je computer, laptop, tablet of smartphones. Door middel van een app kun je bekijken hoeveel je hebt bewogen en of je eigen vastgestelde doelen hebt behaald. Zo kun je een bijvoorbeeld een doel instellen waarbij je streeft naar een vast calorieën verbruik per dag. Via de Apps van de diverse activity trackers kun je dit instellen.

Fitbit Activity Tracker

FitBit is opgericht in 2007 door Eric Friedman en James Park, in dat jaar ontworpen zij de eerste versie van de FitBit. Op de dag van vandaag zijn er zes verschillende modellen beschikbaar. Zo hebben we de FitBit Zip, One, Flex, Charge, Charge HR en de Surge. De laatstgenoemde is de topper op het gebied van de activity tracker onder de modellen van FitBit. De Surge beschikt over alle functionaliteiten waaronder een GPS tracking. Eigenlijk is de Surge een Smartwatch met een activity tracker, ben je dus op zoek naar een complete activity tracker sporthorloge? Dan is de FitBit Surge een must-have.

Polar Activity Tracker

Sinds 1977 is Polar op zoek naar innovatieve producten voor hartslagmeting. Het merk probeert voor elke sport en niveau een assortiment aan te bieden. Zo heeft Polar specifieke producten voor zwemmen, wielrennen en hardlopen. Op het gebied van activity trackers heeft Polar momenteel zeven modellen op de markt gebracht. De beschikbare modellen zijn Polar Loop, A300, Loop 2, Loop Crystal, A360, M400 en de V800. Voor een simpele activiteiten meter kun je het beste kiezen voor de Polar Loop 2. Wil je een alles kunner van Polar dan moet je kiezen voor de Polar V800!

Garmin Activity Tracker

Garmin ken je wellicht al van je autonavigatie of van je hardloophorloge? Op sport gebied richten zij zich voornamelijk op hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en wandelen. Onder deze categorieën zien we ook diverse Garmin activity trackers terugkomen, de huidige modellen zijn Vivoactive, Vivosmart, Vivofit en de Vivofit 2. De Garmin Vivofit is een simpele variant op het gebied van activity trackers, waar de Garmin Vivoactive de alles kunner is. 

Weet je niet zo goed welke actvity tracker je moet kiezen? Wij helpen je graag mee en voorzien je graag van onze adviezen, je kunt hiervoor contact met ons opnemen.