Sportvoeding

Sportvoeding

Sportvoeding

U kunt uw keuze in het menu aan de linkerkant specificeren. Zo kunt u gericht op zoek gaan naar producten van een bepaald merk of productsoort. Ook kunt u zoeken op het gebruikseffect dat u voor ogen heeft.

Het verschil tussen reguliere voeding en sportvoeding

Sportvoeding verschilt aanzienlijk van reguliere voeding. Het grote verschil zit hem in de hoeveelheden koolhydraten, eiwitten, vetstoffen en ijzer die in sportvoedingsproducten zitten. Het is voor sporters van belang dat ze hun lichaam voorzien van voldoende koolhydraten, dit kan bijvoorbeeld met voedingsproducten die rijk zijn in koolhydraten zoals de 3Action, Carbboom en SIS producten. Ook de hoeveelheid en het tijdstip van inname zijn van belang. Ieder product kan op verschillende momenten genuttigd worden. U kunt in ons menu kiezen om te zoeken ‘op gebruik’, in deze categorie zijn alle producten ingedeeld op welk moment ze het beste genuttigd kunnen worden: voor, tijdens of na het sporten.

Voor een goed herstel van het lichaam en een goede nachtrust zijn de voedingsproducten van Nocté aan te raden. Deze nachtdrankjes zorgen ervoor dat het lichaam zich zo goed mogelijk kan herstellen tijdens het slapen en bevatten essentiële bestandsdelen die het lichaam en spieren nodig hebben om goed te kunnen herstellen.