Massagekussens

Filter op:

Massagekussens

Masseren is een vak apart, ga je naar een goede masseur dan ben je al gauw tientallen euro's kwijt aan een behandeling. Haal daarom je masseur in huis door een eenmalig inverstering in een massagekussen. Zo hebben we massagekussens voor op de bank, bureaustoel of voor je nek. We hebben daarnaast diverse modellen met verschillende massage technieken waaronder de Shiatsu massage. Dit is een techniek waarbij de vorm van vingerdrukmassage wordt toegepast. 

Medisana Massagekussens

De massagekussens van Medisana zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: massage- of warmteapparaten. De Medisana MC810, RBI, MC822, MC825, MC830, MCN zijn populaire modellen. De modellen hebben ieder een eigen techniek en masseren bepaalde spiergroepen. De massagekussen van Medisana zorgt voor een betere bloeddoorstroming met daarbij acupunctuur.

Beurer Massagekussens

Sinds 1916 richt Beurer zich op gezondheid en welzijn, waaronder ook Beurer massagekussens. De beschikbare modellen zijn momenteel de Beurer MG145, MG140 en MG150. Ook Beuer maakt gebruik van de Shiatzu massage technieken.