Voetenbaden voor Massage

Filter op:

Voetenbaden voor Massage

Na een lange (werk)dag kunnen je voeten wel een massage gebruiken! Met een voetenbad kun je je voeten heerlijk laten masseren. Met behulp van warm water en vibrerende massage technieken zorg je ervoor dat je voeten goed verzorgd worden. Je kunt met behulp van je voetenbad de warmte bepalen van het water, dit is vaak tussen de 35 en 48 graden. Afhankelijk van het merk en model heb je ook nog diverse accessoires tot je beschikking zoals een rolleropzetstuk.

Beurer Voetenbad

Met meer dan 95 jaar ervaring in de sector an gezondheid en welzijn is Beurer het merk voor thuis als het gaat om gezondheid. De producten van Beurer zijn zeer betaalbaar en ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Wil je voor een echte topper gaan dan moet je de Beurer FB 50 voetenbad kopen. Alternatieven zijn de FB 25, FB 12 en FB 20 voetenbaden van Beurer.

Medisana Voetenbad

Ook bij Medisana ben je op het juiste adres als het gaat om een voetenbad, Medisana heeft momenteel diverse voetenbaden modellen. Daar is de Medisana Comfort FS885 voetenbad de topper van alle modellen. Andere modellen die je online kunt kopen via ons zijn WBW Foot Whirlpool, WBB Foot Whirlpool